PIZZA, CRÊPES & tortilla

PIZZA MED KANTARELLER OCH VÄSTERBOTTENOST 

En underbar pizza bianco med kantareller och västerbottenost, toppad med pepparrotscreme och lingon. Vill du addera kött till så passar renskav utmärkt. Toppen att servera som förrättssnittar och tror faktiskt att den om inte annat kan kvala in som den vackraste höstpizzan någonsin!

PIZZA MED CHÈVRE, PÄRON, VALNÖTTER & HONUNG

En ljuvligt god pizza med en magisk kombination av sött, salt och krispighet. Passar toppen att servera som snitt till fördrinken, som huvudrättspizza eller kanske som en njutbar efterrättsslice. Makalöst gott!

UNDERBAR TONFIsKRÖRA I TORTILLABRÖD

Jamen alltså så otroligt både fräscht och gott! Den goda tonfiskröran tillsammans med de krispiga grönsakerna och picklad rödkål = underbar kombo!!

CHAMPINJONCRÊPES

Crêpes är verkligen både så gott, enkelt att göra och går att fylla med precis vad du är sugen på. I det här fallet blev det en krämig champinjonfyllning, toppade med ost och serverade tillsammans med en fräsch sallad och en ljuvlig, kall vitlökssås. Underbart gott!