ASIATISKT

Koreanska tacos med krisp, hetta & massor av smak

Det här är ett av mina favoritrecept – fräscht, smakrikt och helt enkelt extra härligt. Här serveras mina koreanska tacos med krämig gochujangmajonnäs, het tomatsalsa, krispig kålsallad och sesammarinerade böngroddar. En underbart god kombination som så klart går att variera i oändlighet. 

Tomatsalsa med koreansk touch

Det här är en tomatsalsa med koreansk touch som jag verkligen älskar – fräsch, lite het och full av smak. Gochujang ger den där djupa, nästan rökiga tonen som passar perfekt till allt från tacos och risrätter till grillat. Superenkel att slänga ihop och så galet god att du vill ha den till allt!

sesamböngroddar

Snabbt, fräscht och supergott! De här böngroddarna är det perfekta tillbehöret som lyfter vilken rätt som helst med lite crunch och sesamsmak. Blancherade och smaksatta med sesamolja, rostade frön och en nypa salt, helt enkelt bara fräscht och fullt av smak.

gochujang-majonnäs

Det här är en magisk gochujangmajonnäs med sting som är krämig, smakrik och helt enkelt oemotståndlig. Du kommer vilja klicka den på allt från koreanska tacos, friterad kyckling till rostade grönsaker. Perfekt till allt helt enkelt.

UNDERBARA BULGOGINUDLAR MED KYCKLING ELLER SCAMPI

Det här är min oslagbart godaste bulgogirätt med en marinad från himlen! Fantastiskt goda smaker, välj ett protein som du gillar och dessutom är den lätt att laga, den har alla rätt helt enkelt. Laga den bara!!

ASIATISK WOK MED KYCKLING & BASILIKA I HETSÖT SÅS

Alltså enklare och godare än såhär blir det knappast! Reglera hetta och sötma efter egen smak och servera tillsammans med vackert stekta ägg och ett gott jasminris.

KOREANSK BULGOGIKYCKLING MED PICKLADE RÄDISOR & CHILIAIOLI

 En helt ljuvlig bulgogikyckling med fantastiskt goda smaker som blir magi i munnen tillsammans med de picklade rädisorna och chiliaiolin. Att den dessutom är enkel att laga och går att förbereda dagen före är ju toppen!

KOREANSK FRITERAD KYCKLING

Jesus vilken magiskt krispigt god kyckling serverad med en sås to die for. Bli inte avskräckt bara för att det står friterad, det gör du enkelt i en vanlig traktör- eller stekpanna. Underbart gott serverat tillsammans med jasminris och en krispig snabbpicklad sallad.