Underbar torsk i senapssås serverad med pressad potatis

Jojatackar, enkel och gott. Servera med vad du vill, men pressad potatis blir liksom alltid grymt gott när det är mycket sås..
 
Ingredienser: 4 pers

Torskfilé 600-800 g (hur hungriga?)
1 liten purjolök
1 paket mellangrädde
100g vitlöksost (färskost, typ en liten ask) 
0,5 dl atten
1-2 msk fransk senap (eller annan om fransk ogillas)
1/3 fiskbuljongtärning
salt
svartpeppar
smör
olja
potatis
krispiga sugar snaps (alltså gärna de där som är lite mulligare, annars ta vanliga)
 
Gör så här:
Skölj och skiva purjolöken i 1 cm tjocka bitar. 
 
Hetta upp smör och olja i en panna och fräs purjolöken mjuk i ett par minuter. Tillsätt sen grädde, vitlöksost, senap, fiskfond och vatten och låt puttra ihop en liten stund. Smaka av med salt och peppar. 
 
Dags att fixa potatisen också, skala och koka under tiden.
 
Under tiden ta fram torsken och ta bort eventuella ben. Skär den sedan i kuber, typ 2-3 cm.
 
När såsen har myst ihop sig, lägg i fiskbitarna och låt sjuda på låg värme 2-3 min alternartivt avstäng platta.
 
Koka ärtorna (eller vad du nu valde) och servera till med pressad potatis - kalasgott!
 
(PS glöm inte garnera med dill, det gjorde jag:))