Underbara chiliräkor med pasta

Så gott, så gott och så enkelt!
Går as always att variera i oändlighet, men just denna dag blev det som följer;
 
Ingredienser:        4 port
500 g räkor, gärna stora typ scampi (bra odlade viktigt)
5 vitlöksklyftor
1 chili
1 msk tomatpuré
1 glas vitt vin
2 askar körsbärstomater (el motsvarande mängd andra tomater)
1 kruka persilja
Salt och peppar
Smör/olja att fräsa i
 
Gör så här:
Börja med att finhacka vitlök och chili, hetta upp pannan med smör/olja och fräs sen hacket.
 
Tillsätt tomatpuré och vin i pannan och låt puttra ett par minuter.
 
Tillsätt tomathacket och låt det koka ihop med det kryddiga, blanda sist i hackad persilja, låt småsjuda ngn minut. Lägg sist i räkorna som även de vill småsjuda i cirkus 3 min för att bli som bäst, förstås beroende på vilken storlek det är på räkorna:) Smaka av med salt och peppar efter tycke.
 
Servera med en god typ av spaghetti! Tjopp vad gott!